Bestemmingsplanwijziging van ‘Agrarische Doeleinden’ naar ‘Woondoeleinden’

Het college van Heusden maakt bekend dat zij in haar vergadering van 15 juni 2010 heeft besloten het wijzigingsbesluit voor een functiewijziging van het perceel Kasteeldreef 42 ongewijzigd vast te stellen, op grond van artikel 3.6, lid 2 Wet ruimtelijke ordening. Het plan is ten behoeve van een functiewijziging van het bouwen van tweetal woningen aan Kasteeldreef 42 te Drunen. Hiertoe zal de bestemming van de kavel in het bestemmingsplan veranderd worden van ‘Agrarische Doeleinden’ naar ‘Woondoeleinden’.

Inzage

Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage met ingang van 1 juli 2010. Dit kan in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden.

Beroep

Vanaf de dag nadat het besluit ter inzage ligt, kunt u gedurende zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen. Het beroepschrift dient u in bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien u een verzoek om een voorlopige voorziening in wil dienen kunt u deze aan hetzelfde adres richten.

Informatie

Heeft u vragen dan kunt u deze stellen aan de heer M. Molijn, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven