Ontwerpprojectbesluit ‘Buitengebied, Achtmorgenstraat 2, Buren VAB (Buijs-Uijttewaal)’

Het college van burgemeester en wethouders van Buren is van plan met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en in het kader van de regeling voor vrijgekomen agrarische bedrijfsbebouwing in het buitengebied een projectbesluit te nemen voor:

Het oprichten van 2 vrijstaande woningen met bijgebouwen aan de Achtmorgenstraat 2 te Buren.

Het ontwerpprojectbesluit is digitaal te raadplegen en te verkrijgen via de gemeentelijke website www.buren.nl. onder bestemmingsplannen. U kunt het ontwerpprojectbesluit tevens inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 1 juli 2010 tot en met 12 augustus 2010 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan iedereen, naar keuze schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0344 579279).

Maurik, 30 juni 2010

Naar boven