Terinzagelegging ontwerpprojectbesluit Fietsverbinding ZWR Stolwijkersluis

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.1.1 Wro bekend dat zij het ontwerpprojectbesluit Fietsverbinding ZWR ter inzage zullen leggen. Dit projectbesluit maakt in de toekomst de realisatie van een verbinding voor langzaam verkeer tussen de Gouderaksedijk in het noorden en de Gouderakse Tiendweg in het zuiden mogelijk. Het inpassingsplan Zuidwestelijke Randweg N207 voorziet al in de aanleg van een tunnelbak onder de ZWR.

Het ontwerpprojectbesluit Fietsverbinding ZWR is van 1 juli tot en met 11 augustus gedurende zes weken te raadplegen/downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens is het projectbesluit te raadplegen/downloaden via de website www.gouda.nl/bekendmakingen en ligt het projectbesluit voor eenieder ter inzage tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om bij voorkeur schriftelijk een zienswijze in te dienen omtrent het ontwerpprojectbesluit Fietsverbinding ZWR. Uw zienswijze kunt u zenden aan burgemeester en wethouders van Gouda, t.a.v. de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken, (0182) 588 388.

Gouda, 30 juni 2010

Naar boven