Vaststelling bestemmingsplannen ‘Zeelst, pastorietuin’ en Oerle, corr. herz. 2010’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 27 mei 2010 de volgende bestemmingsplannen gewijzigd heeft vastgesteld.

Deze bestemmingsplannen liggen ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van vrijdag 9 juli 2010 tot 20 augustus 2010 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

De plannen zijn ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl → wonen en leven → bouwen en wonen → bestemmingsplannen.

Naam

Omschrijving

Bestemmingsplan ‘Zeelst, herziening pastorietuin’

Voor een bouwplan van 20 appartementen is op 5 oktober j.l. een bouwvergunning verleend op basis van artikel 19 lid 2 Wet Ruimtelijke Ordening (oud).

Het bestemmingsplan vormt het definitieve planologische kader voor de bouwmogelijkheden op het betreffende perceel Blaarthemseweg 16.

  

Bestemmingsplan ‘Oerle, correctieve herziening 2010’

Voor de directe omgeving van de kerk ontbrak in het moederplan ‘Oerle 2005’ een archeologiebepaling. Door middel van deze correctie wordt hierin voorzien.

  
 

De wijzigingen betreffen – in beide plannen – enkele aanpassingen in de toelichting, regels en verbeelding.

Aangezien niemand zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt over de ontwerpbestemmingsplannen, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan de gemeenteraad kenbaar te maken, binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad Staten een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Gelijke bevoegdheid komt toe aan eenieder, die bedenkingen heeft tegen wijzigingen, welke bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Veldhoven, 7 juli 2010

Naar boven