Ontwerpbestemmingsplan ‘Tinnen Pot’ te Lage Mierde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken het volgende bekend.

Met ingang van maandag 5 juli 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Tinnen Pot’ ter inzage. Dit ontwerpbestemmingsplan is voor het wijzigen van het bestemmingsplan ‘Kom Lage Mierde ‘93’ om de bouw van 3 vrijstaande woningen en het splitsen van de bestaande langgevelboerderij aan Tinnen Pot 6 te Lage Mierde mogelijk te maken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tinnen Pot’ ligt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van maandag 5 juli 2010 tot en met maandag 16 augustus 2010 ter inzage in het gemeentehuis (in de hal van het gemeentehuis). Gedurende deze periode kan eenieder zienswijzen indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan: de raad van de gemeente Reusel-De Mierden, Postbus 11, 5540 AA Reusel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt. Daarvoor kunt u zich wenden tot mevrouw N. Ansems, telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0497-650007. De schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op de gemeentelijke website www.reuseldemierden.nl (plannen en projecten → bestemmingsplannen → Lage Mierde → Tinnen Pot)

Reusel, 2 juli 2010

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden.

Naar boven