Ontwerpbestemmingsplan Hotel Woerden

Er is een ontwerpbestemmingsplan gemaakt voor de ontwikkeling van een hotel langs de A12. Het plan is om ter hoogte van bedrijventerrein Polanen een representatief hotel te realiseren met vergader- en conferentieruimte, restaurant.

Het bestemmingsplan is aangepast naar aanleiding van enkele binnengekomen reacties. Zo is de hoogte van het hotel in het ontwerpbestemmingsplan naar beneden bijgesteld. Verder is het parkeerterrein vergroot. Uit het vernieuwde mobiliteitsonderzoek is namelijk gebleken dat het aantal parkeerplaatsen onvoldoende was.

De plannen inzien?

Vanaf vrijdag 2 juli tot en met donderdag 12 augustus 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan Hotel Woerden ter inzage in de Koepel in het Stadhuis. U kunt de stukken ook inzien op de website van de gemeente Woerden onder het kopje ‘Wonen en leven’.

Reageren?

Gedurende de terinzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan. De reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer L. Lindeman, via telefoonnummer 0348-428642 of via e-mail: lindeman.l@woerden.nl.

Naar boven