Ontwerpbestemmingsplan Duinzicht

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Duinzicht vanaf maandag 5 juli 2010 gedurende zes weken bij de Publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt.

Het gebied waarop het dit ontwerp betrekking heeft omvat de percelen met de kadastrale aanduiding Ouddorp sectie H 495, B 2281 en 2288 gelegen in de omgeving van de Oude Nieuwlandseweg 13 en 15 te Ouddorp

Het plan beoogt om het café-restaurant bedrijf te herontwikkelen naar een hotelaccommodatie met een zevental vrijstaande of geschakelde hotelonderkomens.

Deze stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 uur–16.00 uur, alsmede op donderdag van 17.00 uur–19.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Ook kunt u het plan inzien op de internetsite www.goedereede.nl onder actueel → terinzagelegging, als op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zienswijzen op het ontwerpplan kenbaar maken. Reacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Ook bestaat de mogelijkheid om gedurende deze termijn van terinzagelegging zienswijzen mondeling kenbaar te maken. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00. Uit uw reactie dient te blijken op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven