Vooraankondiging bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ROC locatie Amazonedreef, ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder en ontwerpbouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken bekend dat een ontwerpbestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening wordt opgesteld voor het perceel van de voormalige ROC aan de Amazonedreef 110.

Het plangebied omvat de gronden tussen de Amazonedreef, Paranadreef, Patagoniëdreef inclusief het parkeerterrein en een deel van de parkzone ten noordwesten van het plangebied. Het terrein is circa 6.000 m2 groot.

Het doel van het bestemmingsplan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van een gebouw met circa 100 woningen. In de plint van het gebouw is ruimte voor verschillende niet-woonfuncties zoals een kinderdagverblijf, een atelier of een fitnesscentrum.

Vooraankondiging zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan dat bestaat uit een toelichting, regels en de verbeelding (plankaart), ligt naar verwachting met ingang van 29 juli 2010 gedurende zes weken, dus tot en met 8 september 2010 ter inzage. Tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan wordt ook het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder en de ontwerpbouwvergunning ter inzage gelegd op grond van de coördinatie-verordening gemeente Utrecht.

In ‘Ons Utrecht’ van 28 juli 2010, de Staatscourant en op de gemeentelijke website www.utrecht.nl/bestemmingsplannen zal de terinzagelegging worden bekendgemaakt en wordt aangegeven op welke wijze u kunt reageren.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer W.B. de Kleuver van de afdeling Stedenbouw en Monumenten van de gemeente Utrecht op telefoonnummer: 030-286 02 76.

Naar boven