Vaststelling projectbesluit Kattendijk 95 te Gouderak

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.11, lid 2 juncto artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft genomen ten behoeve van de verwezenlijking van het volgende bouwplan:

  • Kattendijk 95, 2831 AB Gouderak – oprichten bedrijfsgebouw met carport.

Tevens hebben burgemeester en wethouders een reguliere bouwvergunning verleend.

U kunt het projectbesluit, de bouwvergunning en de bijbehorende stukken van donderdag 1 juli 2010 tot en met 11 augustus 2010, gedurende zes weken, inzien in het gemeentehuis van Ouderkerk, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel. Voor inzage buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Extern beleid en dienstverlening, telefoon (0180) 681055. Daarnaast kunt u het plan raadplegen op de website van de gemeente: www.ouderkerk.nl onder ‘actueel’ – ‘bekendmakingen’ – en via de VROM-website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die eerder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend, en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de eerdere inzagetermijn redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen, tegen het projectbesluit beroep instellen bij de rechtbank ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt – of indien gedurende de termijn beroep is ingesteld en om voorlopige voorziening is verzocht – niet voordat op het verzoek is beslist.

30 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven