stcrt-2009-9993-001.png Ontwerpbestemmingsplan Omzetting bedrijfswoningen 1e tranche

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boskoop maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Omzetting bedrijfswoningen van 9 juli 2009 tot 20 augustus 2009 voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentehuis te Boskoop aan het Raadhuisplein 1. Het gemeentehuis is open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 13:00 uur en op dinsdag ook van 17:00 tot 20:00 uur. Verder kunt u tijdens kantooruren bellen met de gemeentewinkel: 0172-219 525. Het ontwerpbestemmingsplan is op internet te vinden onder www.boskoop.nl onder: ‘plannen en projecten/ruimtelijke plannen’.

Toelichting

De gemeenteraad van Boskoop heeft op 22 mei 2008 het ‘Beleidsplan voor agrarische woningen in het sierteeltgebied van de regio Boskoop’ vastgesteld. Met de vaststelling van dit beleidsplan wordt een antwoord gegeven op een problematiek die al enige jaren in Boskoop speelt. In het bestemmingsplan zijn de eerste 16 agrarische woningen opgenomen die in overeenstemming met het beleidsplan omgezet worden naar burgerwoning. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan zijn slechts enkele ondergeschikte inhoudelijke wijzigingen in de toelichting op het bestemmingsplan doorgevoerd.

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld gedurende voornoemde termijn mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijzen op het ontwerp kenbaar te maken bij de gemeenteraad van de gemeente Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Als u het mondeling wenst te doen dient u hiervoor een afspraak te maken met de heer mr. J.J. van Nuland.

Naar boven