stcrt-2009-9986-001.png Ontwerpbestemmingsplan 14 bouwkavels Aalscholver

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 9 juli 2009 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘14 bouwkavels Aalscholver’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan beslaat een woningbouwlocatie welke ligt aan de noordzijde van de woonwijk Oostpolder tussen de straten Aalscholver en Noordkil. Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van 14 particuliere kavels die bestemd zijn voor vrijstaande woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-raadsbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 9 juli tot en met woensdag 19 augustus 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Markt 22.

Het plan kunt u inzien tijdens openingstijden op werkdagen op de leestafel of op afspraak (telefoonnummer 6418306). Indien noodzakelijk is het ook buiten werkuren mogelijk het plan in te zien.

De genoemde stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) worden ingezien.

Binnen genoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met de genoemde afdeling (078-6418306). Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven