stcrt-2009-9953-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Duinweg West’ en ‘Zeeduinse Poort’ te Oostkapelle

Gedurende 6 weken, van 9 juli t/m 19 augustus 2009 liggen ter inzage de ontwerpbestemmingsplannen (a) ‘Duinweg west’ en (b) ‘Zeeduinse Poort’, beide te Oostkapelle. Deze bestemmingsplannen omvatten:

  • (a) de bouw van een woonzorgcomplex en een achttal vrijstaande woningen;

  • (b) de realisatie van een randweg en uitbreidingswijk voor woningbouw.

De voornaamste wijzigingen ten opzichte van het voorontwerp dat ter inzage heeft gelegen betrefen bij het ontwerpbestemmingsplan ‘Duinweg west’ een wijziging van de bouwmogelijkheden voor Duinweg 69/71 en een beperkte verschuiving van de bouwblokken voor het woonzorgcomplex en de vrijstaande woningen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zeeduinse Poort’ is ten opzichte van het voorontwerp slechts op enkele details aangepast.

Gedurende deze periode bestaat voor iedereen de mogelijkheid mondeling of schriftelijk een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u hiervoor contact opnemen met dhr. J. Muizelaar of Q. Karman, tel. 0118-555335 of 555427.

De ontwerpbestemmingsplannen zijn tevens in te zien op de gemeentelijke website, www.veere.nl., onder ‘visie en beleid, bestemmingsplannen’.

Naar boven