stcrt-2009-9951-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Uitbreiding Braas Brood en Banketbakkerij

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8, lid 4, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Koggenland op 3 juli 2009 het bestemmingsplan Uitbreiding Braas Brood en Banketbakkerij heeft vastgesteld.

Tevens is hierbij besloten geen exploitatieplan als bedoeld in artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening vast te stellen, omdat het verhaal van kosten anderszins is verzekerd.

Het bestemmingsplan is opgesteld om een verdere vergroting en uitbreiding van het bedrijf mogelijk te maken. Hiervoor het bedrijf al een naastgelegen bedrijfslocatie aangekocht en de verpauperde bedrijfsbebouwing gesloopt.

Terinzageligging

Het vastgestelde plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 9 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling bouwen en milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn. De afdeling is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 15.30 uur, maandagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het bestemmingsplan in werking treedt op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij er naast het aantekenen van beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

De Goorn, 8 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Naar boven