stcrt-2009-9931-001.png Ontwerpbestemmingsplan Volkstuinen Krimpen aan de Lek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek maken bekend dat, ter voldoening aan de Wet ruimtelijke ordening (artikel 3.8 ev), het ontwerpbestemmingsplan Volkstuinen Krimpen aan de Lek vanaf 8 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis. Het bestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website www.nederlek.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart en regels en gaat vergezeld van een toelichting. De planologische doelstelling van het bestemmingsplan Volkstuinen is in beginsel ontwikkelend van aard en behelst in hoofdzaak de verplaatsing van het Volkstuinencomplex aan de Tiendweg.

Het plangebied wordt begrensd door:

  • in het noorden: het tracé van de nieuw aan te leggen provinciale weg;

  • in het oosten: de watergang die de scheiding vormt tussen de Japanse tuin en het nieuwe volkstuinencomplex;

  • in het zuiden: de Tiendweg;

  • in het westen: het perceel, kadastraal bekend als sectie B, nummer 113, gelegen naast het tuincentrum.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder – bij voorkeur schriftelijk – een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken aan de Gemeenteraad onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Volkstuinen Krimpen aan de Lek’, Postbus 2503, 2940 AA te Lekkerkerk.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen (maandag tot en met donderdag) een afspraak maken met mevrouw M. de Bruin via telefoonnummer 0180-667717. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Lekkerkerk, 7 juli 2009

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nederlek.

Naar boven