stcrt-2009-9920-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Mariahout’, Mariahout

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Mariahout’ en de bijbehorende stukken liggen van maandag 6 juli tot en met maandag 17 augustus 2009 ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Ze zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.laarbeek.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het actualiseren van veelal verouderde bestemmingsplannen, die nu gelden voor de bebouwde kom van Mariahout. De actualisering leidt tot eenduidige regelgeving voor bouwen en gebruik van de gronden in de bebouwde kom van Mariahout. Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal beschikbaar en raadpleegbaar. Bij dit bestemmingsplan hoeft geen exploitatieplan te worden vastgesteld, aangezien het een beheersplan betreft zonder financiële consequenties.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reactie betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bij de heer H. van Doorn, telefoon 0492-469 875 of de heer R. Rovers, telefoon 0492-469 881. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven