stcrt-2009-9879-001.png Bestemmingsplan Brediuspark 1e herziening

Vanaf vrijdag 3 juli 2009 tot en met donderdag 13 augustus 2009 ligt, conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Brediuspark 1e herziening’ Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden en bij het omgevingsloket.

Aanleiding

De afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 26 september 2007 aan drie delen van het bestemmingsplan Brediuspark goedkeuring onthouden wegens een motiveringsgebrek. Met deze herziening wordt na nieuw archeologisch onderzoek dit motiveringsgebrek gerepareerd. Tevens gaat de toelichting van het bestemmingsplan in op luchtkwaliteit en de gebruiksmogelijkheden van de Brediusschuur.

Omvang plangebied

Het plangebied omvat drie locaties binnen het Brediuspark waaraan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State eerder goedkeuring had onthouden. De drie locaties betreffen het woon/zorgcomplex ’t Oude Landt, de Brediusschuur en vier kavels aan de ‘s Gravensloot

Reageren?

Met vragen of opmerkingen kunt u zicht richten tot de heer A. Barelds, van de vakgroep ruimtelijke ordening, per telefoon: 0348-428494 of per email: barelds.a@woerden.nl. Gedurende de tervisielegging kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Mondeling een zienswijze indienen is eveneens mogelijk. U dient daarvoor een afspraak te maken met de genoemde contactpersoon. De zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Woerden, 2 juli 2009

Naar boven