Schagen

Ontwerpbestemmingsplan Markt 18 te Schagen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Markt 18 te Schagen’ met ingang van 2 juli 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen, bij Bouwzaken op werkdagen van 8.15–12.00 uur en ’s middags op afspraak.

Het bestemmingsplan heeft alleen betrekking op het perceel Markt 18 in Schagen en heeft tot doel het op dit perceel planologisch mogelijk maken van een nieuw sociaalcultureel centrum, waarin meerdere functies een plek krijgen: naast de muziekschool die al in het pand is gevestigd, ook een klein theater, een bibliotheek, een jongerensociëteit, een wijksteunpunt en een ouderensociëteit.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, ingaande 2 juli 2009, kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 8, 1740 AA Schagen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met Bouwzaken (0224-210479).

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, rubriek: beleid en plannen, onder bestemmingsplannen, klikken op: bestemmingsplannen in voorbereiding.

Naar boven