stcrt-2009-9841-001.png Ontwerpbestemmingsplan Dijkweg 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Dijkweg 2 (eerste herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1993) met ingang van 1 juli 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis te Muiden.

Aan het ontwerpbestemmingsplan Dijkweg 2 (eerste herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1993) ligt een aanvraag om vrijstelling c.q. partiële herziening van het geldende bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 1993’ ten grondslag. De aanvraag behelst het geheel vernieuwen, uitbreiden en verplaatsen van de woning, gelegen op het perceel Dijkweg 2 te Muiden. Het bouwplan is in strijd met het vigerende bestemmingsplan omdat de voorgestane woning buiten het op de plankaart van het vigerende bestemmingsplan aangegeven bouwvlak is geprojecteerd.

Met het ontwerpbestemmingsplan Dijkweg 2 (eerste herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1993) wordt het bouwvlak verplaatst en vergroot. Het bestaande bouwvlak, dat op de plankaart van het vigerende bestemmingsplan staat aangegeven, komt daarbij te vervallen.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, ingaande 1 juli 2009, kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Dijkweg 2 (eerste herziening bestemmingsplan Landelijk Gebied 1993) naar voren brengen. De zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan telefonisch contact worden opgenomen met het gemeentehuis, telefoonnummer (0294) 210 210. Voor inzage van het ontwerpbestemmingsplan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds- en Beheerszaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden.

Naar boven