stcrt-2009-9819-001.png Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan ‘Buitengebied, Westelijk deel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn openbare vergadering van 23 juni 2009 besloten te verklaren dat het bestemmingsplan ‘Buitengebied, westelijk deel’ wordt voorbereid, als bedoeld in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op het plangebied zoals is weergegeven op de plankaart die onderdeel uit maakt van voorbereidingsbesluit.

Terinzage

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 2 juli 2009. Het besluit met de bijbehorende tekeningen ligt met ingang van dinsdag 2 juli 2009 voor iedereen ter inzage op de afd. VROM van de Gemeente Beuningen. U kunt de stukken elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden inzien. Voor de openingstijden verwijzen wij naar de gemeentegids 2009 of de internetpagina van de gemeente Beuningen, www.beuningen.nl.

Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de receptie.

Conform artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht bestaat er geen bezwaar en beroepsmogelijkheid tegen dit voorbereidingsbesluit

Beuningen, 30 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Beuningen,

H.N.A.J. Zijlmans,

burgemeester

R. Gerritsen,

secretaris.

Naar boven