stcrt-2009-9815-001.png Vaststelling wijziging perceel Nieuwleusenerstraat ongenummerd te Cadzand

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, op 1 juli 2009 hebben besloten een wijzigingsplan vast te stellen voor het perceel Nieuwleusenerstraat ongenummerd te Cadzand. Het besluit voorziet in de wijziging van de bestemming ‘tuincentrum’ in de bestemming ‘woondoeleinden, erf en tuin’, voor het bouwen één vrijstaande woning en 2 woningen onder één kap.

Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben bij goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Kom Cadzand’ aangegeven dat geen goedkeuringsbesluit nodig is voor het toepassen van deze wijzigingsbevoegdheid indien, zoals in dit geval, geen zienswijzen zijn ingediend.

Het besluit en andere relevante stukken liggen met ingang van donderdag 2 juli 2009 gedurende 6 weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis, sector Publiek, Raadhuisplein 1 te Oostburg. Buiten de openingstijden kan het plan op afspraak worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Zeegers, van de afdeling Ontwikkeling via tel. 0117-457 256.

Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Belanghebbenden kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 1 juli 2009

J.F. Sala,

burgemeester.

M.M.M.F. de Schwartz,

wnd. secretaris.

Naar boven