Kennisgeving ontwerpbesluiten emissievergunningen

De directeur van de Nederlandse Emissieautoriteit in oprichting maakt, gelet op artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat hij voornemens is om emissievergunningen te verlenen aan:

  • Firma Kwekerij RIMATO in Honselersdijk (op grond van artikel 16.5, eerste lid, van de Wet milieubeheer);

  • Gipmans Groep in Venlo (op grond van artikel 16.5, eerste lid, in verbinding met artikel 16.5, tweede lid, van de Wet milieubeheer);

  • Nuon Wenk de Omval in Amsterdam (op grond van artikel 16.49, eerste lid, van de Wet milieubeheer).

Verder maakt hij bekend dat hij voornemens is om de emissievergunning van Ardagh Glass Moerdijk BV in Moerdijk (op grond van artikel 16.5, eerste lid, in verbinding met artikel 16.5, tweede lid, van de Wet milieubeheer) te wijzigen in verband met een tweede glassmeltoven.

Van 1 juli 2009 tot en met 11 augustus 2009 liggen de stukken ter inzage bij de Nederlandse Emissieautoriteit, gebouw Centre Court, Prinses Beatrixlaan 2 te Den Haag. Gedurende de periode van terinzagelegging kan eenieder op de ontwerpbesluiten zijn zienswijze indienen. De indiening kan geschieden door toezending van de zienswijze aan de Nederlandse Emissieautoriteit, t.a.v. de heer Marc Allessie, Postbus 91503, 2509 EC Den Haag, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit’ op de envelop. In de brief dient te worden aangegeven op welk ontwerpbesluit (naam inrichting) de zienswijze wordt ingebracht en waarom. Tevens dient de brief voorzien te zijn van een duidelijke afzender.

Over het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u bellen met de heer Van Slijpe van de Nederlandse Emissieautoriteit (070-339 48 82).

De directeur van de Nederlandse Emissieautoriteit in oprichting,

M.M.J. Allessie.

Naar boven