stcrt-2009-9770-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Ruimte voor ruimte kavel Kerkendijk 44a Someren’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken bekend, dat de gemeenteraad van de gemeente Someren in zijn vergadering van 24 juni 2009 het bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte kavel Kerkendijk 44a Someren’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage vanaf donderdag 2 juli 2009 gedurende zes weken in het gemeentehuis in Someren. Tevens kan het plan worden ingezien via de website www.someren.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt. Degene die het beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Someren, 1 juli 2009

Naar boven