stcrt-2009-9767-001.png Bestemmingsplan Buitengebied, 1e herziening

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend, dat Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland bij besluit van 2 juni 2009 met kenmerk PZH-2009-409867 het bestemmingsplan Buitengebied 1e herziening gedeeltelijk hebben goedgekeurd.

De goedkeuring aan het plan is onthouden voor wat betreft:

  • de rood omlijnde delen van de plankaart;

  • de zinsnede ‘ter zake van de compensatiegronden gelegen buiten de Duin- en Bollenstreek’ in artikel 26 lid 15 onder a en in artikel 27 lid 11 onder a evenals het eerste gedachtestreepje in artikel 26 lid 15 onder a en in artikel 27 lid 11 onder a ten einde de mogelijkheid van compensatie buiten de Duin en Bollenstreek uit te sluiten;

  • artikel 25 lid 3 ten behoeve van de bescherming van de molenbiotoop;

  • het maximaal toegestane oppervlakte bedrijfsgebouwen en overkappingen zoals is opgenomen voor het perceel aan de Leidsevaart 122 in de tabel van bijlage 2 ten einde in dit specifieke geval een groter bouwoppervlakte toe te kennen.

Het besluit en het bestemmingsplan liggen vanaf woensdag 8 juli 2009 gedurende zes weken (tot en met 19 augustus 2009) ter inzage bij de publieksbalie. Gedurende deze termijn kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Dit beroep kan, voor zover het besluit strekt tot goedkeuring, worden ingesteld door degenen die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat waren. Beroep kan, voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring, worden ingesteld door belanghebbenden.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. In geval van onverwijlde spoed kan, binnen de beroepstermijn, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Noordwijkerhout, 7 juli 2009

Naar boven