stcrt-2009-9760-001.png Bestemmingsplan Buitengebied Boxtel 2006: plandeel Koppenhoefstraat 16

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken ingevolge artikel 28, lid 6, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 11 juni 2009 alsnog hebben goedgekeurd de in het bestemmingsplan Buitengebied Boxtel 2006 voor het perceel Koppenhoefstraat 16, oorspronkelijk opgenomen bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden B’ inclusief de aanduiding ‘huidige bedrijfsactiviteit (handel in tractoren) toegestaan’.

Het besluit is tot stand gekomen na een uitspraak van de Raad van State waarbij een ingesteld beroep tegen de onthouding van goedkeuring gegrond is verklaard.

Inzage

Het besluit van Gedeputeerde Staten en de daarbij behorende plankaart liggen met ingang van vrijdag 3 juli 2009 tot en met donderdag 13 augustus 2009 voor iedereen ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis van Boxtel, ingang Markt, en in de leeszaal van de bibliotheek, Burgakker 4. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur. Wie niet in de gelegenheid is om tijdens de openingsuren van het gemeentehuis de stukken in te zien, kan hiervoor telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0411) 65 53 07.

Beroep

Tot en met 13 augustus 2009 kan beroep worden aangetekend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage door iedereen die:

  • zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten heeft gewend;

  • kan aantonen, dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Volgens artikel 28, lid 7, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten in werking daags na afloop van de hiervoor aangegeven beroepstermijn. Als iemand binnen bovenvermelde termijn een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat de Voorzitter op dit verzoek heeft beslist.

Boxtel, 2 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

de secretaris,

J.K. Fraanje.

De burgemeester,

F.H.J.M. van Beers.

Naar boven