stcrt-2009-9759-001.png Goedkeuring wijzigingsplan ‘Buitengebied’

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 16 juni 2009 goedkeuring hebben verleend aan het besluit tot wijziging van de bestemming ‘Agrarisch gebied met abiotische- en natuurwaarden’, ‘Agrarisch gebied met abiotische waarden’ en ‘Agrarisch gebied’ in de bestemming ‘Natuurgebied’ ten behoeve van het realiseren van de Ecologische Hoofdstructuur De Hilver in het gebied gelegen ten noorden van Diessen tot aan Moergestel en voor wat betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek sectie H nummer 1140, sectie H nummer 1492 en sectie H nummer 1493 en te Diessen sectie C nummer 4839 en sectie C nummer 4136, zoals dat op 28 april 2009 door burgemeester en wethouders vastgesteld is.

Het goedkeuringsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 3 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. De stukken zijn ook te raadplegen via de website van de gemeente Hilvarenbeek www.hilvarenbeek.nl.

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit van Gedeputeerde Staten. Beroepsschriften moeten worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling. Als hiervan geen gebruik gemaakt wordt, treedt het bestemmingsplan daags na de beroepstermijn in werking.

Hilvarenbeek, 2 juli 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

J.A.M. van Homelen,

burgemeester.

M.J. Horeman,

secretaris.

Naar boven