stcrt-2009-9757-001.png Vastgesteld Projectbesluit Muziekpaviljoen in vijver bij Het Plankier aan de Zaalberglaan

De Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemskerk maken bekend, dat zij op 23 juni 2009 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen voor het oprichten van een Muziekpaviljoen in de vijver bij Het Plankier aan de Zaalberglaan.

Terinzagelegging

Het projectbesluit ligt met de daarbij behorende stukken van donderdag 2 juli tot en met woensdag 12 augustus 2009 ter inzage op het gemeentehuis in Heemskerk. Tevens is het projectbesluit te vinden op de internetsite van de gemeente Heemskerk: www.heemskerk.nl onder het kopje ‘leven en wonen/bouwen’. Het raadhuis in Heemskerk is (voor het inzien van de stukken) geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze heeft ingediend en belanghebbende is, of de belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende de bovengenoemde termijn beroep instellen bij de rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht. Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten (griffierechten) verbonden. Tevens kunnen belanghebbenden wegens spoedeisend belang de voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Aan het indienen van een dergelijk verzoek zijn ook kosten verbonden.

Naar boven