stcrt-2009-9671-001.png Bestemmingsplan Heerhugowaard-Zuid

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 9 juni 2009 nr. 2009-31788, gedeeltelijk goedkeuring hebben gegeven aan het bestemmingsplan Heerhugowaard-Zuid, dat bij besluit van de gemeenteraad d.d. 28 oktober 2008 is vastgesteld.

Gedeputeerde Staten hebben daarbij goedkeuring onthouden aan:

  • de bestemming WB en T2 (tuin) binnen het met rode omlijning aangegeven perceel Jan Glijnisweg 17 op de plankaart;

  • het met rode omlijning aangegeven gebied aan de Middenweg 1d;

  • de artikelen 29.1 sub g en 29.2.2 sub c en d van de planvoorschriften.

Het goedkeuringsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van woensdag 1 juli 2009 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Het goedkeuringsbesluit en het bestemmingsplan zijn eveneens digitaal te raadplegen op de site van de gemeente Heerhugowaard: ‘www.heerhugowaard.nl/bestemmingsplan’ onder ‘raadplegen’.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die tijdig op grond van artikel 27 eerste of tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) bedenkingen bij Gedeputeerde Staten heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 27 eerste of tweede lid WRO tot Gedeputeerde Staten te wenden;

  • eenieder, voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is een griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het goedkeuringsbesluit in werking treedt daags na afloop van de bovengenoemde termijn van zes weken, tenzij in samenhang met het aantekenen van beroep een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling. Alsdan treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking alvorens op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Hiervoor is eveneens een griffierecht verschuldigd.

Heerhugowaard, 30 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven