stcrt-2009-9670-001.png Onherroepelijkheid bestemmingsplan ‘Koolenkampen-Iepenlaan’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat: het besluit van de gemeenteraad Veghel d.d. 2 april 2009 omtrent vaststelling van het bestemmingsplan ‘Koolenkampen-Iepenlaan’ op d.d. 11 juni 2009 onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan ‘Koolenkampen-Iepenlaan’ betreft een actualisatie van de gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden van de bestemmingsplannen in het gebied tussen het spoortracé Duits Lijntje, Gasthuisstraat, Stationsstraat, Leo van der Weijdenstraat, Zeven Eikenlaan, Jasmijnstraat en de Populierlaan. Tevens is de ontwikkeling van een appartementencomplex op de hoek Zeven Eikenlaan/Iepenlaan in het plan positief opgenomen.

Voornoemd bestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, en tijdens openingstijden in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1. Tevens is het bestemmingsplan elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl.

Veghel, 1 juli 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel.

Naar boven