stcrt-2009-9652-001.png Ontwerpprojectbesluit ‘De Thermen’

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure te voeren ten aanzien van het bestemmingsplan Ridderveld II Oost.

Dit projectbesluit heeft betrekking op het geheel vernieuwen van het zwembad ‘De Thermen’ met commerciële ruimten en 36 woningen met parkeergarage op het voormalige terrein van het afgebrande zwembad, kadastraal bekend gemeente Alphen aan den Rijn, sectie B, nr 1414.

Het bouwplan past niet in het geldende bestemmingsplan omdat de woningen op een groenbestemming liggen en het zwembad buiten het bebouwingsvlak ligt en het aantal maximale bouwlagen wordt overschreden.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de bouwaanvraag en bijbehorende stukken liggen van 2 juli tot en met 13 augustus 2009 ter inzage bij de ontvangstbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1, geopend op werkdagen van 8.30–17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30–20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00–12.00 uur.

Tegen het voornemen om medewerking te verlenen aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met J.E. Teunissen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Noord op telefoonnr 0172-465519.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit. Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.alphenaandenrijn.nl).

1 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn.

Naar boven