stcrt-2009-9632-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Veldzicht Noord 3e fase’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Veldzicht Noord 3e fase’ ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 2 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor terecht bij de afdeling Publiekszaken op werkdagen van 08.30–12.30 uur. Desgevraagd kunt u het plan ook buiten kantooruren inzien. Het plan kunt u ook inzien via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

Deze partiële herziening is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar bedrijventerrein, met name bedoeld voor vestiging van bestaande Ermelose bedrijven en voor startende ondernemers uit Ermelo. Het bestemmingsplan biedt een juridische grond om bouwvergunningen af te geven voor drie geplande bedrijfsverzamelgebouwen, aangeduid als ‘Bedrijvencentrum Business Parc Veldzicht’ en voor een gedeelte waar bedrijfsgebouwen op kunnen worden gerealiseerd.

Het plangebied heeft betrekking op gronden gelegen ten oosten van de spoorlijn Amersfoort–Zwolle. Ten noorden liggen enkele agrarische bedrijven welke ontsloten worden vanaf de Fokko Kortlanglaan en ten zuiden ligt het overig deel van het bedrijventerrein Veldzicht Noord. Het plangebied omvat een oppervlakte van circa. 0,8 ha en is de ruimtelijke afronding van het bedrijventerrein Veldzicht Noord.

Met diverse instanties heeft vooroverleg plaatsgevonden en het voorontwerpbestemmingsplan heeft 6 weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn heeft een ieder de gelegenheid gekregen om mondeling of schriftelijk zijn of haar reactie op het plan kenbaar te maken. De resultaten van het vooroverleg zijn verwerkt in het bestemmingsplan en er zijn geen inspraakreacties ontvangen.

Gedurende bovenvermelde termijn kan wederom een ieder bij de gemeenteraad (Postbus 500, 3850 AM Ermelo) schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer M.L. Voortman van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0341-56 72 14 of via het algemene e-mailadres: gemeente@ermelo.nl.

Ermelo, 1 juli 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven