stcrt-2009-9580-001.png Gewijzigd vastgesteld projectbesluit ‘Achter-Drempt, Zomerweg, uitbreiding sportcomplex’

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst hebben op 16 juni 2009 het projectbesluit ‘Achter-Drempt, Zomerweg, uitbreiding sportcomplex’ vastgesteld. Bij de vaststelling van het projectbesluit zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp. De wijzigingen betreffen het volgende: toevoeging van een voorschrift waarin wordt geregeld dat voorafgaand aan de aanleg van het extra veld overleg dient plaats te vinden met de N.V. Nederlandse Gasunie.

Het projectbesluit heeft betrekking op Zomerweg 19 a in Achter-Drempt en betreft het mogelijk maken van de uitbreiding van het sportcomplex van HC’03 met een extra veld en de nieuwbouw van een kleedaccommodatie.

Het projectbesluit ligt van 2 juli t/m 12 augustus 2009 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor, afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24a in Hengelo (Gld.). Bent u op genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 75 03 70. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede iedere belanghebbende voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het projectbesluit bij de Arrondissementsrechtbank Zutphen, sector bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het projectbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Zutphen, sector bestuursrecht, treedt het projectbesluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Hengelo Gld., 30 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven