stcrt-2009-9560-001.png Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat de gemeenteraad van plan is het bestemmingsplan Buitengebied 2009 vast te stellen. Het gebied van dit bestemmingsplan is gelegen tussen de rijkswateren van het IJsselmeer in het noorden, de rijksweg A6 in het westen, de grens met de gemeente Dronten in het oosten en de grens met de gemeente Zeewolde in het zuiden. Buiten dit plangebied valt het gebied van Luchthaven Lelystad en het gebied Larserpoort tussen de A6 en het vliegveld en het gebied van het Bio Science Park.

Met het bestemmingsplan Buitengebied 2009 wordt het nu geldende bestemmingsplan Landelijk gebied Lelystad, gedeelte Oostelijk Flevoland grotendeels herzien.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 2 juli 2009 gedurende zes weken in het Infocentrum in de hal van het Stadhuis ter inzage. Het infocentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn de stukken in te zien op de gemeentelijke website www. Lelystad.nl.

Een ieder kan binnen genoemde termijn van zes weken schriftelijk zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat gedurende deze termijn de mogelijkheid mondelinge zienswijzen te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Ruimtelijke Plannen.

Naar boven