stcrt-2009-9538-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘MFA Werkhoven’

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat de gemeenteraad op 7 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Multifunctionele Accommodatie Werkhoven’ heeft vastgesteld. Met het bestemmingsplan wordt de bouw van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) mogelijk gemaakt. Aangezien het bestemmingsplan door de raad gewijzigd is vastgesteld, wordt dit vaststellingsbesluit 6 weken na de vaststelling in de gemeenteraad gepubliceerd. In deze periode hebben de provincie Utrecht en het ministerie van VROM de mogelijkheid een reactieve aanwijzing te geven, hetgeen niet gebeurd is.

De raad heeft de bestemmingsplannen gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijziging betreft de nokhoogte van de MFA. In het ontwerpbestemmingsplan was deze niet aangegeven, in het vastgestelde bestemmingsplan is een nokhoogte van 14 meter opgenomen. Daarnaast heeft aanvullend onderzoek naar luchtkwaliteit en geluid plaatsgevonden. Dit heeft niet geleid tot wijzigingen in de planregels of plankaart.

Het bestemmingsplan Multifunctionele Accommodatie Werkhoven ligt voor een ieder ter inzage vanaf donderdag 2 juli tot en met woensdag 12 augustus 2009 in het gemeentehuis, Singelpark 1in Odijk. De bestemmingsplannen met bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen en te downloaden op de website van de gemeente Bunnik (www.bunnik.nl, onder het project Breed Werkhoven).

Gedurende de termijn van terinzagelegging (donderdag 2 juli 2009 tot en met woensdag 12 augustus) kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld door de belanghebbenden.

Met belanghebbenden worden bedoeld:

  • belanghebbenden die een zienswijzen hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die een bezwaar hebben tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van de ontwerpbestemmingsplan.

Beroep moet worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Naar boven