stcrt-2009-9526-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Overveerpolder’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Overveerpolder’ met ingang van donderdag 2 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het plangebied Overveerpolder ligt aan de  oostelijke grens van de gemeente Oegstgeest. Het plangebied wordt globaal aan de noord- en oostzijde begrensd door de Haarlemmertrekvaart, aan de westzijde door de Abtspoelweg en aan de zuidzijde door de watergang langs het zwembad en de woningen gelegen aan de G. Reitsmahof.

Het ontwerpbestemmingsplan Overveerpolder is een instrument om de vestiging van een sportveldencomplex in de Overveerpolder mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 2 juli 2009 tot en met 12 augustus 2009 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente Oegstgeest www.oegstgeest.nl

Gedurende deze terinzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven