stcrt-2009-9515-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Goederendistrubutiecentrum Zuid 2008’

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van 2 juli 2009 tot en met 12 augustus 2009 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Goederendistributiecentrum Zuid 2008’.

Het geldende bestemmingsplan is ouder dan 10 jaar en dient, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, te worden geactualiseerd. Daarnaast worden er in het plan risicovolle inrichtingen toegelaten, conform het beleid externe veiligheid van de gemeente.

Het plangebied betreft een deel van het bedrijventerrein Goederendistributiecentrum Acht dat is gelegen in het noordwesten van het stedelijk gebied van Eindhoven. Het betreft het zuidelijk deel van het bedrijventerrein. Het plangebied wordt begrensd door de Mispelhoefstraat, de Schakel, de Anthony Fokkerweg en de Oirschotsedijk.

Het voorontwerpbestemmingsplan is onderwerp geweest van inspraak en overleg. De ingediende reacties hebben geleid tot een aantal wijzigingen in het ontwerp bestemmingsplan ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 2 juli 2008 gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingsuren voor een ieder ter inzage inzage op de volgende locaties:

  • b. Klantcontactcentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven.

    Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30−17.00 uur.

  • b. Ondernemersplein in het Kennedy Business Center, Kennedyplein 200, Eindhoven.

    Openingstijden: maandag van 8.30−19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30−17.00 uur.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen op www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl.

Het is voor eenieder mogelijk om gedurende de tervisielegging schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan ‘Goederendistributiecentrum Zuid 2008’ door een brief te sturen aan de Gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. Sector Openbare ruimte, Verkeer & Milieu, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.

Het is ook mogelijk om binnen deze termijn uw zienswijze mondeling kenbaar te maken. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk door binnen de genoemde termijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoonnummer (040) 238 6674. Ontvangen reacties zullen worden betrokken bij de advisering aan de raad.

Naar boven