stcrt-2009-9513-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘I Bedrijventerrein GDC Noord (ex art. 8.1.3/Van Happen)’

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van 2 juli 2009 tot en met 12 augustus 2009 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘I Bedrijventerrein GDC Noord (ex art. 8.1.3 Bro/Van Happen)’.

De raad van de gemeente Eindhoven heeft op 21 oktober 2008 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein GDC Noord’ vastgesteld. Gedeputeerde Staten hebben bij besluit van 20 april 2009 gedeeltelijk goedkeuring onthouden aan het bestemmingsplan. Er is een reparatiebestemmingsplan opgesteld om het bouwplan van Van Happen op korte termijn mogelijk te maken.

Het plangebied betreft een deel van het bedrijventerrein Goederendistributiecentrum Acht dat is gelegen in het noordwesten van het stedelijk gebied van Eindhoven. Het betreft een deel van het noordelijk deel van het bedrijventerrein. Het plangebied wordt begrensd door de spoorlijn Eindhoven–Tilburg/Den Bosch, Achtseweg Noord, Weijerbeemd en door (achter)zijde van percelen grenzend aan Mispelhoefstraat.

Het bestemmingsplan bedrijventerrein GDC Noord is onlangs in procedure geweest, waarbij op diverse momenten de mogelijkheid is geboden om op het plan te reageren. Derhalve is besloten om voor het reparatieplan voor Van Happen geen vooroverleg en inspraak te voeren maar direct het plan als ontwerp ter visie te leggen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 2 juli 2008 gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingsuren voor een ieder ter inzage op de volgende locaties:

  • b. Klantcontactcentrum in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven.

    Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30–17.00 uur.

  • b. Ondernemersplein in het Kennedy Business Center, Kennedyplein 200, Eindhoven.

    Openingstijden: maandag van 8.30–19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30–17.00 uur.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen op www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl.

Het is voor eenieder mogelijk om gedurende de tervisielegging schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan ‘I Bedrijventerrein GDC Noord (ex art. 8.1.3 Bro/Van Happen)’ door een brief te sturen aan de Gemeenteraad van Eindhoven, t.a.v. Sector Openbare ruimte, Verkeer & Milieu, postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.

Het is ook mogelijk om binnen deze termijn uw zienswijze mondeling kenbaar te maken. Het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk door binnen de genoemde termijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoonnummer (040) 238 6674. Ontvangen reacties zullen worden betrokken bij de advisering aan de raad.

Naar boven