stcrt-2009-9458-001.png Vaststelling bestemmingsplan Ugchelen

Burgemeester en wethouders delen mee dat met ingang van 2 juli 2009 gedurende zes weken in het Stadswarenhuis aan het Marktplein 1 en in het ‘Stadhuis op Wielen’ voor iedereen ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 18 juni 2009 vastgestelde bestemmingsplan Ugchelen. Dit bestemmingsplan is ook te bekijken op onze internetsite, www.apeldoorn.nl/inzage.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op Ugchelen. Het plangebied wordt begrensd door:

  • Ugchelsegrensweg en Ugchelseweg aan de noordzijde;

  • De Molecatenlaan en Richtersweg aan de oostzijde;

  • De Van Golsteinlaan, Casimirlaan en Engelanderholt aan de zuid- en zuidoostzijde;

  • De Otterloseweg en Europaweg aan de west- en noordwestzijde.

Tegen het ontwerp van dit plan zijn zienswijzen ingediend. Ook heeft de gemeenteraad wijzigingen in het plan aangebracht.

De belangrijkste wijzigingen die door de gemeenteraad zijn aangebracht, zijn:

  • het wijzigen van de bestemming van het perceel Mettaweg 4, zodat de bouw van een 2e woning mogelijk wordt;

  • het wijzigen van de bestemming van het perceel G.P. Duuringlaan gelegen tussen nr. 3 en 5 zodat de bouw van een woning mogelijk wordt;

  • het wijzigen van de bestemming voor het perceel Bogaardslaan 21, zodat de bouw van een 2e woning mogelijk wordt.

Gedurende de zes weken van terinzagelegging kunnen bedenkingen worden ingediend door:

  • degene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een ieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Uw bedenkingen kunt u tot en met 12 augustus 2009 bij gedeputeerde staten inbrengen. Bedenkingen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren worden gebracht. Schriftelijke bedenkingen dient u te richten aan gedeputeerde staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem; faxnr. 026-359 94 80; e-mailadres post@gelderland.nl (o.v.v. REW/RO/BV).

Degene die mondeling bedenkingen wil inbrengen kan tijdens werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen met het secretariaat Toezicht & Advies Lokale Overheden team ROA, tel.nr. 026-359 87 59.

Het Stadswarenhuis is geopend op maandag t/m donderdag van 08.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Apeldoorn, 1 juli 2009

Naar boven