stcrt-2009-9394-001.png Ontwerpbestemmingsplan GOED Groeneweg 2009

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan GOED Groeneweg 2009 met ingang van woensdag 1 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Renkum. Daarnaast is het plan in te zien op de gemeentelijke website www.renkum.nl.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een gezondheidscentrum-onder-één-dak (GOED) op het perceel aan de Don Boscoweg 23, gelegen op de hoek met de Groeneweg te Renkum. De GOED, met daarin onder andere een apotheek en fysiotherapeuten, wordt gebouwd naast de aan de Groeneweg 46 gevestigde huisartsenpraktijk. Het bestaande bouwvlak wordt hierbij uitgebreid en krijgt de bestemming ‘maatschappelijk’.

Op donderdag 16 juli 2009 om 19.30 uur is er een inloopavond gepland voor belangstellenden over het bestemmingsplan en de nieuwe ontwikkeling in het gemeentehuis te Oosterbeek.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven