stcrt-2009-9351-001.png Voorontwerpbestemmingsplan ‘Haven Zeven’

Het college van gemeente Waalwijk maakt, in overeenstemming met de Inspraakverordening van de gemeente, bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Haven Zeven’ met ingang van vrijdag 26 juni 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het vigerende bestemmingsplan ‘Haven VII’ voor het bedrijventerrein Haven Zeven is vastgesteld in april 2000. Tussentijds heeft een partiële herziening van dit bestemmingsplan plaatsgevonden. Sindsdien zijn er diverse ontwikkelingen geweest die een herziening van het plan noodzakelijk maken. Het gaat daarbij enerzijds om wijzigingen die een direct gevolg zijn van gewijzigde inzichten ten aanzien van de bestemmingen, inrichting en gebruik van de gronden en anderzijds om wijzigingen die verband houden met de gewijzigde wetgeving rond ruimtelijke ordening en milieu. Een en ander staat beschreven in het voorontwerpbestemmingsplan Haven Zeven.

Procedure

Het voorontwerpbestemmingsplan is in te zien op de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk (Raadhuisplein 2). Deze receptie is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op de website van de gemeente Waalwijk (http://www.waalwijk.nl), onder ‘Ruimtelijke plannen’.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het genomen besluit naar voren brengen bij het college van Waalwijk (postbus 10150, 5140 GB Waalwijk).

Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Saskia Basten, sbasten@waalwijk.nl, telefoon 0416-683 872.

Deze bekendmaking is tevens te beschouwen als vooraankondiging ex artikel 1.3.1. Bro. Tevens wordt het voorontwerpbestemmingsplan besproken met de reguliere adviesorganen (zoals provincie, waterschap en VROM-inspectie).

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 15 juli aanstaande is er een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Waalwijk, Raadhuisplein 2 van 13.30 tot 15.00 uur. Van deze bijeenkomst wordt een verslag opgemaakt. Via deze bekendmaking nodigt de gemeente belanghebbenden en belangstellenden uit om de informatiebijeenkomst op 15 juli 2009 bij te wonen. U dient zich wel vóór woensdag 8 juli aan te melden voor deze bijeenkomst via sbasten@waalwijk.nl.

Naar boven