Werkendam

Goedkeuringsbesluit 3e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Buitengebied, Fort Bakkerskil te Nieuwendijk

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben bij besluit van 12 juni 2009 goedkeuring verleend aan het 3e Wijzigingsplan Bestemmingsplan Buitengebied, Fort Bakkerskil te Nieuwendijk. Dit wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid voor het gebruik van fort Bakkerskil te Nieuwendijk voor logies en ontbijt en het geven van workshops.

Het goedkeuringsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van vrijdag 26 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicecentrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Werkendam.

Wanneer u tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college van burgemeester en wethouders of belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen, kunt u gedurende de termijn van terinzagelegging beroep tegen het goedkeuringsbesluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens bestaat de mogelijkheid om tegelijkertijd met het instellen van beroep bij de Voorzitter van genoemde Afdeling een verzoek in te dienen tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Werkendam, 25 juni 2009

Naar boven