stcrt-2009-9282-001.png Bestemmingsplan Landgoed Driessen; ontwerpuitwerkingsplannen de Bibliotheek, fase 3 en fase 4

Het College van Waalwijk maakt bekend dat onder toepassing van de procedurevoorschriften zoals opgenomen in artikel II.4 Lid II van de voorschriften van het bestemmingsplan Landgoed Driessen ontwerpuitwerkingsplannen als bedoeld in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn opgesteld voor gebiedsgedeelten gelegen in de plandeel ‘de Bibliotheek’ in Landgoed Driessen.

Ontwerpuitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 3’

Het ontwerp uitwerkingsplan voor fase 3 van plandeel ‘de Bibliotheek’ heeft betrekking op een gedeelte van het gebied gelegen ten zuiden van de Oudestraat en ten oosten van de bomenbuurt in Sprang-Capelle. Dit ontwerp plan ziet op de realisering van een woningbouwplan omvattende 28 appartementen c.a., verdeeld over twee blokken en gesitueerd aan weerszijde de centraal gelegen groenzone, grenzend aan bestaand woongebied in de kern Sprang.

Ontwerpuitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 4’

Het ontwerpplan voor fase 4 heeft betrekking op een drietal locaties in plandeel ‘de Bibliotheek’, gelegen ten zuiden van de Oudestraat, ten oosten van de bomenbuurt in Sprang-Capelle en ten noorden van Achter de Hoven. Dit ontwerpplan maakt de bouw van 76 woningen c.a. mogelijk.

De ontwerpuitwerkingsplannen bestaan uit een plankaart en juridische voorschriften (regels) en zijn voorzien van een plantoelichting. De ontwerpplannen liggen tezamen met het bestemmingsplan Landgoed Driessen met ingang van 26 juni tot en met 9 juli 2009 voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Waalwijk en het gemeentekantoor in Sprang-Capelle, iedere werkdag tijdens openingstijden van maandag t/m donderdag van 9.00 u tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 u tot 12.30 uur.

Deze ontwerpplannen kunnen via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl/landgoeddriessen en kies vervolgens: Bekendmaking uitwerkingsplan.

Voor meer informatie en inzage buiten genoemde uren kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke en Economie in het gemeentehuis te Waalwijk of telefonisch 0416-683456.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze omtrent deze ontwerpuitwerkingsplannen kenbaar maken bij het College van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Waalwijk, 25 juni 2009

Het College van Waalwijk,

de secretaris,

A. de Wit.

De burgemeester,

A.M.P. Kleijngeld.

Naar boven