stcrt-2009-9266-001.png Bekendmaking ex artikel 80 Onteigeningswet Aankondiging onteigening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Albrandswaard maken, daartoe gemachtigd door de raad, bekend dat met ingang van 29 juni 2009 conform de in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde procedure gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpraadsbesluit tot onteigening met bijlagen, houdende vaststelling van een onteigeningsplan voor de onteigening van gronden, gelegen in het plangebied van het bestemmingsplan ‘Overhoeken III’ (vastgesteld door de gemeenteraad op 11 maart 2002) en het uitwerkings- en wijzigingsplan ‘Overhoeken III, fase B en C’ (vastgesteld op 1 juli 2008). Belanghebbenden ontvangen, voorafgaand aan de terinzagelegging, een exemplaar van het ontwerpraadsbesluit tot onteigening met bijbehorende stukken.

Het ontwerpraadsbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis aan de Hofhoek 5 te Poortugaal. De afdeling Publiekszaken is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur, op woensdag van 17.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 11.30 uur (met uitzondering van de zaterdagen in de maanden juli en augustus) en verder uitsluitend op telefonische afspraak. U kunt hiervoor een afspraak maken via het centrale telefoonnummer van de gemeente Albrandswaard, telefoon (010) 5061111.

Het onteigeningsplan heeft betrekking op onroerende zaken die zijn gelegen in het plangebied van het bedrijventerrein Overhoeken III, gelegen aan de Rijsdijk en de Achterdijk in Rhoon.

De onteigening geschiedt ten name van de gemeente Albrandswaard, ter realisering van het bestemmingsplan ‘Overhoeken III’ en het uitwerkings- en wijzigingsplan ‘Overhoeken III, fase B en C’ van de gemeente Albrandswaard, waarin de te onteigenen percelen en perceelsgedeelten zijn bestemd voor de bestemmingen ‘Bedrijf’ (B) aanduiding ‘wonen’ (w), ‘Kantoor’ (K), ‘Wonen’ (W) aanduiding ‘bedrijf’ (b), ‘Tuin’ (T), ‘Water’ (WA) en ‘Groen’ (G).

Gedurende de termijn dat het ontwerpraadsbesluit tot onteigening met bijbehorende stukken ter inzage ligt kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling hun zienswijze omtrent het ontwerpraadsbesluit kenbaar maken. Wanneer u uw zienswijze schriftelijk kenbaar wilt maken, dient u de brief te richten aan de raad van de gemeente Albrandswaard, ter attentie van mevrouw C.A. de Klerk, postbus 1000, 3160 GA Rhoon. Mondeling kunt u uw zienswijze indienen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt met mevrouw De Klerk, telefoon (010) 5061111. De gemeente zal daarbij zorg dragen voor een schriftelijke verslaglegging van uw zienswijze.

Ingevolge artikel 10 van de Wet openbaarheid van bestuur zullen de onderhandelingsstukken niet voor eenieder ter inzage liggen.

25 juni 2009

Het college van Albrandswaard.

Naar boven