stcrt-2009-9263-001.png Wijziging Graafhorstweg I vastgesteld

Burgemeester en wethouders hebben de wijziging Graafhorstweg I van het bestemmingsplan Buitengebied 2000 vastgesteld. Dit plan voorziet in het veranderen van de vorm en het vergroten van het bestaande agrarische bouwperceel op het perceel Graafhorstweg 16 in Kootwijkerbroek. Dit ten behoeve van een kalverenstal, die voor een groot deel buiten de grenzen van het bestaande bouwperceel is gebouwd.

Het plan ligt van 26 juni tot en met 6 augustus 2009 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 2 in Barneveld, tel. (0342) 495 335.

Tijdens deze periode kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, als:

  • u belanghebbende bent en tijdig uw zienswijzen kenbaar heeft gemaakt, of

  • u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was uw zienswijzen kenbaar te maken.

Ook kan tijdens deze periode een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Anders treedt het besluit van burgemeester en wethouders direct in werking met ingang van de dag na deze bekendmaking.

De Raad van State stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en uw verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening.

Naar boven