stcrt-2009-9253-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Oostvoorne Dorp 2e herziening’

Burgemeester en wethouders van Westvoorne Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostvoorne Dorp 2e herziening vanaf donderdag 25 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage zal liggen in het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 te Rockanje. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op woensdagen van 13.30 tot 18.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien en te downloaden via de website van de gemeente:

www.westvoorne.nl/bestemmingsplannen, onder het kopje ‘ontwerp’.

Het ontwerpbestemmingsplan brengt wijzigingen aan in de plankaart voor (delen van) een aantal percelen aan de Heveringseweg (nummers 44, 46, 48, 62 en 64) en de percelen Parnassialaan 22, Polderslaan 7 en Polderslaan 12/Egelantierlaan ongenummerd. De wijzingen worden doorgevoerd naar aanleiding van concrete verzoeken en bouwplannen. Ook worden enkele wijzigingen in de voorschriften aangebracht, met name betrekking hebbend op de voorschriften voor het bouwen van vrijstaande woningen met een platte afdekking.

Op grond van artikel 3:11 van de Algemene wet bestuursrecht wordt meegedeeld dat de stukken met betrekking tot de financiële uitvoerbaarheid van het plan vertrouwelijk zijn en daarom niet ter inzage liggen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplanindienen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een af-spraak worden gemaakt met de afdeling VROM, bureau Ruimtelijke Ordening en Handhaving, telefoonnummer (0181) 40 81 22.

Rockanje, 24 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Westvoorne,

de secretaris,

J.M.C. Postema.

De burgemeester,

P.E. de Jong.

Naar boven