stcrt-2009-9227-001.png Ontwerpbestemmingsplan Plataanlaan

Voor het terrein van ‘kwekerij Kuijer’ aan de Plataanlaan en enkele andere percelen is een bestemmingsplan in voorbereiding. Het bestemmingsplan zal de bouw van verschillende typen woningen en openbaar groen mogelijk maken. Het college maakt bekend dat op 24 juni 2009 de gemeenteraad heeft ingestemd met de beantwoording van de inspraak- en overlegreacties en met het ontwerpbestemmingsplan Plataanlaan.

De procedure

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening wordt het ontwerpbestemmingsplan ‘Plataanlaan’ gedurende zes weken ter inzage gelegd. U kunt het plan van vrijdag 26 juni t/m donderdag 6 augustus 2009 op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur bij de balie Frontoffice (andere tijden op afspraak). U kunt het plan vanaf 26 juni ook raadplegen op de gemeentelijke website: www.baarn.nl.

Wilt u een zienswijze indienen?

Het is mogelijk gedurende deze periode uw zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Baarn, Postbus 1003, 3740 BA te Baarn. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw L. Bode via telefoonnummer (035) 5481896 of met mevrouw M. Hepp via telefoonnummer (035) 5481854. Het is niet mogelijk uw zienswijze in te dienen via de gemeentelijke website.

De verdere procedure

Nadat de termijn voor het indienen van zienswijzen is verstreken wordt bekeken of naar aanleiding van de ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de ingediende zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het in werking. Indien geen beroep wordt ingediend is daarmee de procedure afgerond.

Naar boven