stcrt-2009-9222-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kom Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), dat met ingang van donderdag 25 juni 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Brummen’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Brummen’ voorziet in een actuele bestemmingsplanregeling voor de bebouwde kom (het woongebied) van Brummen en is bindend voor zowel burgers als overheid. Hiermee worden verschillende verouderde bestemmingsplannen vervangen door een nieuw bestemmingsplan met meer eenduidige regels. Het dorpscentrum, het buitengebied en de bedrijventerreinen de Hazenberg en Rhienderen-Noord maken geen onderdeel uit van dit bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan regelt het gebruik van gronden, welke bouwmogelijkheden er zijn en de gebruiksmogelijkheden van de gebouwen. Tevens worden de rechten van de bewoners, ondernemers en overige grondgebruikers vastgelegd.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Brummen’, met bijbehorende stukken, ligt van donderdag 25 juni tot en met donderdag 6 augustus 2009 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de balie van het team Frontoffice & Vergunningen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Brummen’ is tevens digitaal in te zien op de website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’).

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder een schriftelijke of een mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6970 AA Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer A. Noordermeer van het team VROM, tel. (0575) 56 82 86.

Naar boven