stcrt-2009-9220-001.png Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Fioretti-college’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 18 juni 2009 het bestemmingsplan ‘Fioretti-college’ gewijzigd heeft vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijziging betreft een verduidelijking van de toelichting op een aantal punten; te weten geluid (hoofdstuk 4.5), mobiliteitseffecttoets (hoofdstuk 4.10.4) en besluit externe veiligheid inrichtingen (hoofdstuk 4.11.1).

Het bestemmingsplan ‘Fioretti-college’ is opgesteld om nieuwbouw voor de brede scholengemeenschap planologisch mogelijk te maken op het ‘Evenemententerrein’ gelegen aan de Van den Endelaan tussen de huisnummers 3 en 11.

Het vastgestelde plan ligt met bijbehorende stukken ter inzage van 25 juni 2009 tot en met 5 augustus 2009 (zes weken) in de gemeentewinkel. Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website (http://www.hillegom.nl) onder ‘projecten & plannen’.

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan gedurende een termijn van zes weken, welke termijn aanvangt met de dag van bekendmaking, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Dit kan echter uitsluitend door degene die ook een zienswijze tegen het ontwerp heeft ingediend of, tegen onderdelen van het plan die de gemeenteraad gewijzigd heeft vastgesteld, door een belanghebbende.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit;

  • een opgave van de redenen waarom u zich met het besluit niet kunt verenigen.

Een afschrift van het besluit moet u meesturen.

Door het indienen van een beroepschrift wordt het besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven