Dirksland

Ontwerpbestemmingsplan ‘Akkerleeven 2009’

Burgemeester en wethouders van Dirksland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Akkerleeven 2009’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van maximaal 36 woningen, ter plaatse van de voormalige manege, waarbij de Philipshoofjesweg de noordelijke grens vormt van het plangebied waarin de genoemde ontwikkelingen zijn voorzien.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook via het internet inzien op www.dirksland.nl, onder ‘laatste nieuws/bekendmaking ontwerpbestemmingsplan’ ‘Ontwerpbestemmingsplan “Akkerleeven 2009”’ of op www.dirksland.nl, onder ‘Visie en Beleid’, ‘Plannen en projecten’, Ontwerpbestemmingsplan ‘Akkerleeven 2009’.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij de gemeenteraad (Postbus 10, 3247 ZG Dirksland). Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen kunt u hiervoor een afspraak maken via de sector ruimtelijke zaken, telefoonnummer (0187) 608080. De gemeenteraad stelt degenen die een zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid tot het geven van een nadere mondelinge toelichting.

Dirksland, 23 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Dirksland.

Naar boven