stcrt-2009-9169-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘3e partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Rijsbergen, Fort Oranjestraat 4’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) bekend, dat met ingang van 25 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de gemeente, afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert), het besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant d.d. 12-03-2009, nr. 1485370 totgoedkeuring van het bestemmingsplan 3e partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Rijsbergen, Fort Oranjestraat 4. Dit plan, vastgesteld door de gemeenteraad van Zundert op 28 oktober 2008, ligt eveneens ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig bij Gedeputeerde Staten bedenkingen naar voren heeft gebracht alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 27 WRO tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het besluit van Gedeputeerde Staten omtrent goedkeuring treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Gedurende de beroepstermijn kan door voornoemde doelgroep bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt alsdan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven