stcrt-2009-9141-001.png Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder Villa De Luchte te Lochem

Ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Villa De Luchte te Lochem’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een woonzorgcomplex aan de Zutphenseweg 91 in Lochem. Het betreft de realisatie van 13 zorgappartementen in ‘Villa De Luchte’ en de daarmee te verbinden nieuwbouw.

Ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bij het bestemmingsplan ‘Villa De Luchte te Lochem’ ligt op grond van artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op 8 zorgappartementen aan de Zutphenseweg 91 in Lochem.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Villa De Luchte te Lochem’ en het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder liggen met ingang van 25 juni 2009 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. De stukken zijn tevens in te zien op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven